Bak: Éves horoszkóp

A 2016-os ingyenes éves horoszkóp a bak jegy szülötteinek nagyon sikeres évet ígér. Ehhez igazából nem kell tennie semmi különöset, csak a megfelelő időben a megfelelő döntést hozni. Sokaknak kikerekedik a szemük attól, hogy a bak számára milyen felajzottan indul az újév, és ez a lendület és jókedv egészen május végéig kitart.Ez a szakasz a bakoknak nagy rizikóvállalást mutat, ez azonban semmi esetre sem jelent rosszat, inkább nagy előnyöket ígér. Februártól áprilisig ugyanis a bak jegy szülöttei letehetik a jövőbeli sikereik alapjait. Az év legsikeresebb hónapjai, ami a szerencsét, sikert és anyagi jólétet illeti a bakok számára a nyári hónapok, amikor is semmi sem zavarhatja ezt meg.

Párkapcsolati horoszkóp 2016

A hűvös, visszafogott bak, aki nem szívesen fedi fel érzéseit, az új évben teljesen felengednek. A csillagok kedvező állása miatt pezseg az idén Ön körül az élet, függetlenül attól, hogy egyedülálló, vagy párkapcsolatban él. Ennek ellenére ha párkapcsolatban él, nincs más választása, mint hogy felülvizsgálja a szerepét. mint szerelmi partner. Néhány kapcsolat nem éli túl a próbaidő, illetve a változás folyamatát. Jó azonban az, hogy a bak érzelmesebb lesz.

Munka / szakmai horoszkóp 2016

A bakok életcélja, hogy a ranglétrán mindig fenn álljanak.A Plútóval és a Szaturnusszal a hátuk mögött az idei éves horoszkóp szerint ez sokaknak sikerülni is fog, többen vezető állásba is kerülnek a jegy szülöttei közül. Ehhez azonban meg kell nyerni a területi harcokat, le kell győzni a konkurenciát. Az idén minden energiáját a karrierépítésbe fogja fektetni, de be fogja látni azt is, hogy a siker és a karrier nem minden az életben. Gondoljon arra, hogy a gazdag lelki élet, mindenekelőtt a családdal és a barátokkal megerősíti az embert a nehéz időkben.
Egészségügyi horoszkóp 2016

Az érzelmek és az értelem viaskodnak 2016-ban azokban az emberekben, akik a bak jegyében születtek. Az érzelmek meg akarnak szabadulni az értelem szabályaiból. Ugyan akkor a bakok félnek attól, hogy elveszíthetik az ellenőrzést elért státuszuk felett. Teremtsen harmóniát az értelem és érzelmei között, különben tartalékai kimerülnek.
A kimerültség állapota nem ad okot a kétségbeesésre, ez a lelki kedélyállapot segélykiáltása.

Tehát mire számíthat egy Bak 2016-ban:

Az év elején lehetnek kisebb viharos időszakok a bak jegy szülötteinek az életében, de ezek elenyészőek lesznek. A megpróbáltatásokkal sikeresen megbirkózik. Ebben céltudatossága, kitartása és ambíciói segítik. Ezen felül hatással lesznek Önre a bika és a kos jegyekben álló bolygók, így az emberi kapcsolatai javulni fognak.
Néha olyan érzése lesz, hogy szem elől tévesztette a célját, ezért radikális lépésekre ragadtatná magát. Ne tegye, mert céljai eléréséhez számolhat a csillagok támogatására, amelyek segítségével minden sziklát körülhajózhat.