Bika: Éves horoszkóp

Az utóbbi évek igazán nehezek és fárasztóak voltak a Bikák számára. Azonban a 2016-os éves horoszkóp szerint ennek búcsút inthetünk. Lehetséges, hogy akadni fognak még kisebb problémák, de már új szelek fújnak, amik egy izgalmas év ígéretét hozzák magukkal. A Bikák ez évi mottója: új év, új szerencse! Vegyék le a tekintetüket a múltról! A kapcsolatok terén is pozitív hatásokat észlelhetnek. A Neptunusz hatására új szemléletmóddal fogja látni a világot.

Párkapcsolati horoszkóp 2016

Azoknak a Bikáknak lesz a legjobb évük, akik a partnerükre, mint lelki társukra tekintenek. A szingliknek csak azt lehet ajánlani, hogy töltsenek minél több időt a barátaik körében. Köztük ígéretes kapcsolatokra tehet szert, túl kevés erotika tekintetében nem lehet oka panaszra. Minél nagyobb játékteret hagy magának és másoknak, annál izgalmasabb lesz.  A Mars állása az év első felében korlátozhatja. Makacssággal nem fog előrébb jutni.

Munka / szakmai horoszkóp 2016

A csillagok együttállása szerint rengeteg munkára számíthatnak a Bikák. A változások és váratlan események ellentétben állhatnak a Bikák akaratával, azonban jól fogják venni az akadályokat. A legjobban akkor jár, ha a régi erősségeire támaszkodik: megbízhatóság, praktikus gondolkodásmód, koncentráló készség, szolidaritás.
Egészségügyi horoszkóp 2016

2016 igazán jó év lesz a közérzet és az egészség szempontjából a Bikák számára. Ez egyben felhívás is önfejlesztésre és sportolásra. Ugyanez az energia, ha nem használja fel, akkor a passzivitáson keresztül akár letargiához is vezethet, amit ajánlott kerülni.

Tehát mire számíthat egy Bika 2016-ban:

Előfordulhat, hogy nehezen veszi lazán a dolgokat, inkább kitart, gyakran túl hosszan, akkor is ha már értelmetlen. Ennek igyekezzen véget vetni, ebben az évben támogatják is a csillagok, hogy könnyebben célt érjen. Mind szakmai, mind a privát életében. Az idén bekövetkező változások valószínűleg örömmel fogják eltölteni. A fontos döntések természetesen óvatosságot és józan ítélőképességet fognak igényelni. Érdemes az erőit okosan tartalékolni. Szentelje magát teljesen a céljai elérésének, és senki sem fogja vitatni a sikereit.