Kos: Éves horoszkóp

Azok akiknek a Kos a csillagjegyük, ütemes évnek néznek elébe, a Kosok 2016-os éves horoszkópja alapján. Az ütések és padlót fogások ennek természetes velejárói, de mindent összevetve, nyugodtan mondhatjuk, hogy a Kosok igazán eredményes évnek néznek elébe. Bár nem állíthatjuk azt, hogy a kiegyensúlyozottság a Kosok legnagyobb erősségei közé tartozik, 2016-ban a Jupiter gondoskodni fog arról, hogy elég erővel, bátorsággal és optimalizmussal rendelkezzünk, ami a kiegyensúlyozottságunkat fogja alátámasztani. Még jobb lenne az évünk, ha nem piszkálnánk állandóan a régi sebeket. Ezzel csak a saját önbecsülésünket gyengítjük és fölöslegesen nehezítjük meg a mindennapjainkat.

Párkapcsolati horoszkóp 2016

Némely csillagok próbára fogják tenni a Kosok kapcsolatait. Ezért egy jó tanács az elégedetlenkedők számára: néha harcolnunk kell a kapcsolatunkért. Ha a nehezebb helyzeteket a párunkkal együtt vészeljük át, a  kapcsolatunk megerősödve fog abból kilépni. Azok a kapcsolatok, amelyekben ez nem működik, véget fognak érni. Mindenekelőtt azonban a szingliknek kell 2016-ban az eszükbe vésniük, hogy a minőség sokkal fontosabb a mennyiségnél! Ne flörtöljünk olyan sokat, inkább nézzünk a felszín mögé, és legyünk türelmesek. Az éves horoszkóp azt mutatja a Kosok számára, hogy a 2016-os egy jó év arra, hogy felrázzuk magunkat és megházasodjunk.

Munka / szakmai horoszkóp 2016

Ezt az évet biztosan nem fogja megúszni hatalmi harcok nélkül. Ez azonban nem okozhat gondot, hiszen a Kosok született harcosok. A konkurencia ad nekik motivációt, és arra ösztönzi őket, hogy még jobbak legyenek. A Szaturnusszal és a Plútóval a háta mögött sikerülni fog túllépnie a saját határait. A szakmai sikereit tekintve 2016 több mint eredményesnek lesz mondható.

Egészségügyi horoszkóp 2016

Az energia növekedésével párhuzamosan a nyomás is egyre nagyobb lesz, ráadásul az ember is gyakran helyezi saját magát nyomás alá. Különbséget kell tudni tenni a között, hogy mi az ami kívülről jön és mi az amit mi okozunk magunknak. Az egyensúly fenntartásában segíthet a testmozgás illetve a sportok.

Tehát mire számíthat egy kos 2016-ban:

Nagy átalakulás küszöbén állnak a Kosok 2016-ban, ami azt jelenti, hogy a Kosoknak sok mindent át kell gondolniuk az életükben. Jobb ha maguk kezdeményezik a változást, mintha külső körülmények hatására lesznek rákényszerítve. Ebben az évben szüksége lesz minden tudására ahhoz, hogy helytálljon, azonban ezek nagy lehetőségeket is magukban tartogatnak, mivel a Kosok mindig spontán és gyorsan reagálnak váratlan helyzetekre is, így könnyebben kerülnek előre. Ezeknek az erősségeinek a kihasználása legyen a célja 2016-ban!