Halak: Éves horoszkóp

A halak jegy szülöttei azzal kezdik a 2016-os évet, amivel az előzőt befejezték Nagytakarítást végeznek az életükben, és újra mindent ragyogóvá akarnak tenni. Ennek is meg vannak a veszélyei, és nem is érzi testileg lelkileg mindig alkalmasnak rá magát, ezért takarékoskodjon energiájával. A 2016-os éves horoszkóp szerint kritikus szakaszai lesznek az életének, amelyeket azonban jól tud kezelni.
A megszerzett tapasztalatokkal megerősödve kerül ki a helyzetekből, és készen áll a változásokra. Ez lehetséges a szerelemben, a partnerkapcsolataiban, vagy a hivatásában, vagy az élet más területein. Még ha év közben a halak számára nem is tűnik fel, év végén szembesül azzal, hogy több mindent elért, mint amire gondolt vagy számított.

Párkapcsolati horoszkóp 2016

Halak ne feledjék a 2016-os évben, hogy a szerelem vakká tesz. Gyorsan beleesik a szerelem csapdájába, és csak később veszi észre, hogy a szerelem első látásra nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Elsősorban 2016 elején a flörtölései csak szalmalángok, a szikrahullásokat tartsa kordában.
Az év második felében ez azonban megváltozik, jobb lesz, és az év vége felé a szerelmi életét úgy jellemezheti a halak jegy szülötte, hogy az övé lett a jackpot. Ha tartós kapcsolata van, az év első hónapjaiban turbékolni fognak, még akkor is, ha nem mindig értenek mindenben egyet. Ezen a halak ne sopánkodjanak, mert nyáron a párkapcsolatuk újra az élet napos oldalára kerül.

Munka / szakmai horoszkóp 2016

Minden halak jegyben születettnek a 2016-os év a munka területén nagy kihívásokat tartogat. Mindezek tetejére még különböző frontokon harcok várhatóak, ezért nagyon fontos, hogy ne higgyen vakon mindegyik kollégájának, illetve kolléganőjének. Különösen fontos az óvatosság 2016 első három hónapjában. Ezek ellenére a halak jegyben születetteknek jó évük lesz, mert a megfontoltságuk, előrelátásuk segíti a zaklatott periódusok átvészelését. A 2016-os év, egy sikeres évnek ígérkezik azoknak a halaknak, akik önálló vállalkozás létrehozásán gondolkodnak.
Egészségügyi horoszkóp 2016

A halak a 2016-os évben jó egészségnek örvendenek, kiváló kondícióban vannak, és remek a hangulatuk is. Ezek ismeretében mi bajuk lehetne egészség terén? Azok a halak, akik gyengébb idegzetűek, azok is csak jóra számíthatnak, még akkor is amikor nagyon leterheltek. A remek kilátások és előrejelzések ellenére ügyeljen arra, hogy semmit se vigyen túlzásba. Egészség szempontjából remek éve lesz a halaknak.

Tehát mire számíthatnak a Halak 2016-ban:

A 2016-os év az előrejelzések szerint a halak jegyben születettek számára egy nagyon jó év lesz. Ez az év az élet minden területén pozitív változásokat, előrelépéseket hoz. Nem csak a párkapcsolatok terén, hanem a hivatás területén is kedvezően állnak a csillagok. Az év elején felléphet néhány zavaró tényező, amelyeket azonban bravúrosan megold.