Ikrek: Éves horoszkóp

Igazán eredményes évet ígér az Ikreknek a 2016-os éves horoszkóp. Elsősorban a szerelem és munka tekintetében várják sikerek. Azonban az eredmények nem jönnek maguktól, tenni is kell értük. A Szaturnusz és a Plútó együttállása biztosítja a kellő energiát és tettre készséget. Ez alapján akár a nagyobb álmok megvalósulása is elérhető közelségbe kerülhet.

Párkapcsolati horoszkóp 2016

Kompromisszumok, akadályok, elválások már mind a múlt problémái, amik az Ikrek mögött állnak. A holnap már egy szebb élet ígéretét hordozza. Minden, amire 2016-ban vágynak már itt áll a küszöbön, hála a csillagoknak. Mindazonáltal az Ikrek csak akkor találnak rá a vágyaik beteljesedésére, ha egy célra és egy partnerre összpontosítják a figyelmüket. Több szórakozás, szex és kaland vár rájuk. Gondoljanak rá, hogy a feltétel nélküli boldogság teljes figyelmet igényel.

Munka / szakmai horoszkóp 2016

A siker gyümölcseit 2016-ban a Szaturnusszal maga mögött érheti el. Segíteni fog abban, hogy a céljait mindig szem előtt tarthassa. Májusban az Uránusz fogja felébreszteni a szabadság szellemét. Szabaduljon meg a régi kötelezettségektől, és üzleti kapcsolatoktól, vágjon bele új dolgokba. Ebben az időszakban verhetetlen lesz, bármibe is kezd bele. Azoknak, akik a médiában, kereskedőként vagy eladóként dolgoznak ez nagyon könnyen fog menni. A 2016-os éves horoszkóp alapján idén nem vár az Ikrekre olyan kemény munkás időszak, mint amilyen eddig volt.
Egészségügyi horoszkóp 2016

Az Ikrek számára ajánlott, hogy a munka mellett iktasson be rendszeresen pihenőidőszakokat is, ne feledkezzenek el a kikapcsolódásról sem! Meg kell fogadniuk, hogy nem fogadják el azt, hogy nem megy, csak azért mert túl sok a tenni való. Különben később bánni fogják, hogy nem vágtak bele, csak azért mert úgy tűnt, hogy túl sok energia befektetéssel járna. Ezek az emberek később csak álmodozhatnak arról, hogy bárcsak újra “túl elfoglaltak” lennének.

Tehát mire számíthat egy Ikrek 2016-ban:

A csillagok végre kiengedik a kéziféket és szabad utat adnak. A 2016-os év mintha csak az Ikrek számára készült volna. Az éves horoszkóp sok változatosságot, nagy esélyeket és sikereket ígér. Mivel az Ikrek a leg rugalmasabb csillagjegyek közé tartozik, lazán fognak menni a dolgok. Az újdonságok kipróbálása nem fog nehézségeket okozni, épp ellenkezőleg! Egyedülálló tehetséggel hozza ki a legjobbat minden szituációból. Ha vannak nyertesei a 2016-os évnek, akkor azok minden bizonnyal az Ikrek.