Mérleg: Éves horoszkóp

A 2016-os éves horoszkóp a mérlegek számára remek évkezdést mutat, és a jó hangulatukat a világon semmi nem tudja elrontani.Csodálatos módon ez az állapot sokáig tart, egészen júniusig mosoly bujkál az ajkai között, és tele van energiával. Semmi nem tartóztathatja fel, tele van lendülettel. Az eufóriás hangulat ellenére ügyeljen arra, hogy ne vállalja túl magát. Kiváltképp a munkában vállalhat többet, mint amennyit teljesíteni tud. Az év második felében vigyázzon jobban pénzügyeire, ellenőrizze jobban kiadásait.

Párkapcsolati horoszkóp 2016

A félénk mérlegeknek a szerelemben nehézségeik lesznek, az erős egyéniségű mérlegek még erősebbek lesznek. Az új év gondoktól terhes lesz. A mérlegek szeretik a harmóniát, és akiket nyomaszt, ha tisztázniuk kell dolgokat, és döntéseket kell hozniuk, most szembe kell nézniük a tényekkel, és világossá kell tenniük álláspontjukat. Ebbe beletartozik egy új kapcsolat is. A 2016-os év az elengedés éve a mérleg szülöttek számára. Most szembesülni fog azzal, hogy képes erre, és jó stratégának is bizonyul.

Munka / szakmai horoszkóp 2016

Az új évben a mérlegek úgy érezhetik, hogy útjuk göröngyökkel, akadályokkal van kirakva. Bizony ebben az évben rengeteg munka vár a jegy szülötteire. Ami biztató, hogy mindig lesznek szerencsés változások, amelyek megmutatják a helyes utat. Leginkább a nyári hónapokban profitálhat a szerencsés véletlenekből. Az év első felében helyezze a hangsúlyt a csapatmunkára, meglátja az ebben szerzett tapasztalatait a későbbiekben jól tudja kamatoztatni.
Egészségügyi horoszkóp 2016

A mérlegeknek egészség terén nincs aggodalomra okuk. Az év elején a Neptun hatására érzékennyé válnak, és komolyan elgondolkodnak az életéről. Különösen nyáron figyeljenek arra, hogy a kitűzött célok elérése érdekében ne terheljék túl magukat. Az év vezérfonala legyen a mértékletesség.

Tehát mire számíthatnak a Mérlegek 2016-ban:

Amiről a szűz jegyben születettek az elmúlt időszakban álmodoztak, az most a Szaturnusz jóvoltából a mérleg jegyében születettek ajtaján kopogtat.
A Szaturnusz nem engedi meg a felületességet, életképes vezetést és rendet kíván meg az életében. Különösen az év első fele kívánja ezt Öntől, de nincs ok az aggodalomra, mert a 2016-os előrejelzés szerint a Szaturnusz segíteni fog ebben. A Mars egész évben gondoskodik a megfelelő lendületről. Egyes döntések segíteni fognak a múltbeli hibák kijavításában.