Oroszlán: Éves horoszkóp

Az oroszlánok a 2016-os ingyenes éves horoszkóp szerint úgy érzik magukat ebben az évben mintha egy nagy építkezésen lennének. Az élet minden területén valami megváltozik átépítésre kerül, megújul. Időről időre nyugtalansággá fajulhat, lesznek olyan szakaszok, amikor a káosz uralkodik, de az oroszán jegy szülöttei egyedül megbirkóznak ezekkel. Elmondhatjuk tehát, hogy az oroszlánok a saját jövőjük sikeres “építőmesterei”. Fontos, hogy nyugodtan lásson a feladataihoz, semmit se hamarkodjon el. Az év első fele lesz zűrzavaros, de 2016 nyarától minden jól alakul, úgy ahogy az oroszlán szeretné.

Párkapcsolati horoszkóp 2016

Elsősorban az év első felében különböző bolygók erősítik az oroszlán hódítási szándékait. Fiatalos lendülettel ugrik felest szerelmi kalandokba. A még egyedülállóak is nagy eséllyel találják meg egy életre partnerüket. A párkapcsolatban élőknél, ahol az oroszláné a döntő szó, felfokozódnak a szenvedélyek és a vidám hangulat lesz a jellemző. Feszültség csak abból adódhat, ha az oroszlán jegy szülötte valamit túlzásba visz, és ha mindig mindennek az Ő elképzelése szerint kell történnie.

Munka / szakmai horoszkóp 2016

Szakmai kérdésekben az oroszlán érvényesíti akaratát. Időről időre a csata hevében gyakran elnyom és megsért másokat, amit aztán később megbán. Különösen az év első felében nem lát tisztán, ezért jó néhány baklövést elkövet. Ennek következménye, hogy egy csokor virággal vagy egy üveg itallal bocsánatot kell kérnie. Az év második fele alkalmas arra, hogy a nehezebb feladatait megoldja, szerződéseket kössön, tisztázza anyagi helyzetét és hatósági ügyeket intézzen.
Egészségügyi horoszkóp 2016

Az oroszlán számára a jelszó a tánc. Ebben találja meg az egyensúlyt,ebben ragyog, és élvezi a pezsgő hangulatot. Karizmatikusan lebeg a parkett felett Egész évben az az érzése, hogy hegyeket tudna megmozgatni. A kimerültségig képes dolgozni, és számára eddig ismeretlen sportok kipróbálására is ráveszi magát. Az év első felében vigyázzon jobban egészségére, törődjön többet magával, ne zsigerelje ki testét teljesen.

Tehát mire számíthatnak az Oroszlánok 2016-ban:

Az oroszlán szülöttek egész éve úgy fog pezsegni, mint egy frissen kitöltött pohár pezsgőben a buborék. Egy egyedülálló csillagképet kap ajándékba. Május 7-ig a Mars a jegyében tartózkodik. Ez az oroszlán jegyben születettek számára azt jelenti, hogy azt sem tudják mint csináljanak energiáikkal és életerejükkel, minden akadályt elhárítanak maguk elől. A csillagok a tenyerükön hordozzák őket, magabiztosak és határozottak lesznek. Az időhiány néha problémát okozhat.