Skorpió: Éves horoszkóp

A 2016-os éves horoszkóp szerint a skorpiók a csillagok nagyvonalú támogatására számíthatnak. Ez elsősorban a a Marsnak köszönhető, amely kitartással, koncentrációval és sok energiával ajándékozza meg. Igaz, hogy az év eleje egy kicsit akadozva indul, de miután a skorpió kipihente magát, újra minden olajozottan folyik, és a kitűzött céljait eléri 2016-ban. Különösen az év második fele lesz sikeres, amikor semmi nem állhat az útjában. Elmondhatjuk, hogy minden szempontból pozitív lesz ez az év, mert rendelkezik az ehhez szükséges elkötelezettséggel és fegyelemmel.

Párkapcsolati horoszkóp 2016

A szerelemben a legjobb lehetőségei ebben az évben lesznek a skorpiónak. Botrány, közelség, intimitás, család, gyerek, mindez beletartozik. A skorpiók az erotika mesterei,ezért nehezükre esik kívánságaikat és kisugárzásukat visszafogni. Ha a szerelem vagy egy viszony véget ér, könnyen talál más társat magának. A flört, a rajongás, a szerelem, a mások szeretete a skorpió számára nagy önbizalmat ad. Minden adott tehát ahhoz, hogy szerelem terén remek éve legyen.

Munka / szakmai horoszkóp 2016

Az elsősorban az év második felében jelentkező munkahelyi krízist a skorpió szülötte nyugalommal kezeli. Mindig kész a változásra, vállalja a rizikót, és keményen dolgozik. A kihívások, átalakulások munka terén nem jelentenek számára problémát. Ezekből is jelesre vizsgázik. Az új évben még bátrabb és kezdeményezőbb lesz, könnyen elenged dolgokat, még önállóbban hoz döntéseket, és remekül meglátja az új lehetőségeket. A 2016-os év előléptetést is tartogathat számára.
Egészségügyi horoszkóp 2016

Ha a kezében akarja tartani állandóan az irányítást minden és mindenki felett, előfordulhat ebben az évben, hogy többször remegni fog. Megfelelő mennyiségű alvásra, kikapcsolódásra, aktív pihenésre, sportra lesz szüksége.

Tehát mire számíthatnak a Skorpiók 2016-ban:

A nehéz idők hátrahagyása 2016-ban könnyű feladat lesz a skorpió számára. Elérkezik az a mágikus pillanat, amikor mindent maga mögött hagy, teljes fordulatot vesz, anélkül, hogy egyszer is hátranézne.
Több skorpió szülötte játszik ebben az évben az első ligában.
A csillagok állása nagyon jó, mindenben támogatást nyújtanak. Egyedül, amire vigyáznia kell, az a testi ereje.