Szűz: Éves horoszkóp

A szűz szülöttek számára a 2016-os év mottója az újrakezdés. Ez nem egyszerű, erőfeszítést kíván, de ha nem adja fel, akkor törekvései elnyerik jutalmukat. Azonban nem elég, ha csak új külsőségeket teremt. A belsejéből fakadóan kell akarnia, csak így érheti el céljait sikerrel. Ebben a periódusban legyen türelmes, ne rontson ötleteivel ajtóstól a házba. Elsősorban az év első felében a Jupiter ereje segítségével előbbre fog lépni.

Párkapcsolati horoszkóp 2016

A párkapcsolat és a szerelem terén a szűz jegyben születettek sikeres évre számíthatnak. Még akik évek óta párkapcsolatban élnek azt tapasztalhatják, hogy szerelmük ragyogó fényben tündököl, és új lendületet kap. Partnere Ön mellett áll, kéz a kézben sétálhatnak át az életükön. Nagy reményei lehetnek azoknak a szüzeknek is, akik még nem találták meg az ideális társat. Keresés közben különösen a bika és a skorpió jegyben születettekre figyeljenek, mert ezek között találhatja meg ideális társát egy boldog kapcsolathoz.

Munka / szakmai horoszkóp 2016

A szűz szülöttek számára a 2016-os év nem sok ösztönzést, motivációt mutat. Ennek azonban saját maga az oka, mivel a szüzek hajlamosak minden sarokban potenciális ellenfelet látni. Ennek azonban semmi alapja nincs, a legtöbb aggályuk nélkülöz minden alapot, és az év második felében szinte magától megoldódnak. Az év második felében remek ötletei lesznek. Kiderül a szüzekről, hogy milyen szorgalmasan dolgoznak. Ez pozitív hatással lesz a bankszámlájára is. Több vásárlást engedhet meg magának. Addig is tartson ki, hozza ki mindenből az Ön számára legjobbat. Egyszerűen fogja fel az életet lazábban.
Egészségügyi horoszkóp 2016

A szüzek a 2016-os évben hajlamosak a rosszkedvre és az elégedettlenségre. Ezek legeredményesebb ellenszere a szauna vagy egy wellness program. Meglátja sokkal jobban érzi magát, ha emberek közé megy, mint hogy otthon marad a zavaros és szomorú gondolataival. A jó közérzete érdekében tartózkodjon sokat a természetben, sétáljon. Semmi sem olyan borzasztó, mint amilyennek látszik. Nézzen a világra és az életre pozitívabb életszemlélettel.

Tehát mire számíthatnak a Szűzek 2016-ban:

Változatos év elé néznek a szűz jegy szülöttei. Az év első felében nehézségei akadhatnak szakmai és egészségügyi téren. Sok esetben ennek saját maga az oka, mert hajlamos a dolgokat negatívnak látni, pedig erre semmi alapja sincs. A párkapcsolatban és a szerelemben pozitív elmozdulás várható 2016-ban.