Vízöntő: Éves horoszkóp

2016-ban a vízöntő jegy szülötteinek számolniuk kell néhány változással. Ez azt is jelenti számukra, hogy néhány tehertől megszabadulnak. Ez jó is, mert az elmúlt év végén néhány esetben elszakadt a realitások talajától. A Szaturnusz segít ebben az évben, hogy a realitások talaján maradjon, felálljon és újra megtalálja régi erejét. Most már nem elégszik meg pusztán az álmokkal, készen áll arra, hogy fegyelmezetten megvalósítsa azokat.

Párkapcsolati horoszkóp 2016

2016-ban a párkapcsolat terén a vízöntő nem engedi meg, hogy minden terhet egyedül viseljen. Határokat szab, új felállást javasol, új ötletekkel áll elő. Azok a kapcsolatok, amelyekben nem áll vissza az egyensúly, könnyen felbomlanak.Ha ez megtörténik, ne keseredjen el, nem marad sokáig egyedül. Az egyedülálló hölgyek érdekes emberekkel találkoznak. Párkapcsolat és szerelem terén tartogat ez az év kellemes meglepetéseket.

Munka / szakmai horoszkóp 2016

Ha a vízöntő jegy szülötte 2016-ban kimarad a hatalmi harcokból munkahelyén, nyert ügye van.Ez a magatartás az egészségnek is kedvező. Kérjen időpontot főnökétől, és kérjen fizetés emelést. Májusig illetve szeptembertől kezdve biztos kézzel kezeli anyagi dolgait.
Óriási lehetőséget tartogat a vízöntők számára ez az év, vagy önálló vállalkozást hozhat létre, vagy olyan munkát kaphat, ahol nagy a személyes felelőssége.
Egészségügyi horoszkóp 2016

A 2016 mozgalmas év lesz a vízöntő számára, ezért nagy szüksége lesz az életerejére. Rendszeresen kapcsolódjon ki, mozogjon. Mély érzelmi élete miatt nehezen szabadul meg dolgoktól, amelyek károsan hathatnak egészségére. Sok helyen van lehetőség, jógázni, hagyjon fel a kifogások keresésével.

Tehát mire számíthatnak a Vízöntők 2016-ban:

A 2016-os éves horoszkóp szerint a csillagok állása jó a vízöntőknek, nem kell számolniuk semmiféle rendkívüli eseménnyel. Lesz idejük hátradőlni, és elgondolkodni azon, hogy mi is számukra a helyes út. Tíz éve várnak a vízöntők arra, hogy elveik szerint élhessenek, szabadok és függetlenek lehessenek. Ez azonban csak képzelgés marad, semmi sem változik 2016-ban.